Week two

Individual puppy pictures - Week one

We have puppies
1 male and 4 bitches 
born on the 14th of sept 2019
 
Please do not hesitate to get in contact if you could be interested in one of the stunning puppies with a pedigree to die for
email wildandwicked@live.dk
 
 
 
 
 
Målet er at opdrætte sunde, alsidige familie medlemmer, samtidig med at racens standard, kombineret med fremragende bevægelser og vidunderlige temperamenter. 
Mit primære mål er at forsøge at fastholde denne vidunderlige race og at stræbe efter at producere kvalitet med skønhed for øje.
Wild and Wicked = Kvalitet frem for kvantitet
 
Alle hvalpene er i hænder fra den første dag, og bliver vant til hverdagsstøj og introduceret til støvsuger, føntørre, vaskemaskine, opvaskemaskine, radio og TV. De møder andre hunde af forskellige racer, børn og kommer ud at køre bil flere gange inden de rejser hjemmefra.
De er vokset op i hjemmet og vil være præget optimalt og renlighedstrænet fra os.
 
Kuldet er avlet efter linjer, hvor der er fine resultater både indenfor udstilling og lurecoursing, dog er sundhed og mentalitet altid det vigtigste hos os.   
Begge forældre lever som familiehunde og har et dejligt og venligt temperament. De er begge rolige og afslappede inde og aktive ude. Begge har gode udstillingsresultater og i linjerne bag er der desuden mange hunde med flotte udstillingspræmeringer, bl.a. verdensvindere, internationale og nationale champions.
 
 Hvis du søger en fantastisk bedste ven, som er racetypisk.
Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os
pr. mail eller tlf. 5058 8855

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Gallery

Sabine Varming Cheyne | CVR: 38004344  | wildandwicked@live.dk